A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

By 2014, December 3Hírek

Budapest, 2014. december …- Nemrégiben fejeződött be az SAP szakosodott partnereinek minőségi auditja, amelyen a HostLogic Zrt. sikerrel bizonyította be Magyarországon első, a világon 14. SAP partnerként, hogy gyorsan és hatékonyan képes elsajátítani akár a forradalmian új technológiákat is. A mostani speciális átvilágításon a magyar cég először mutatta be saját SAP HANA szolgáltatási fejlesztéseit és képességeit is. Az ennek elismeréseként odaítélt „Certified Provider of SAP HANA Operations Services” címet az SAP 265 minősített partnere közül a HostLogic előtt eddig csak 13 cég kapta meg a világon. Ez az elismerés egy olyan SAP által fejlesztett szoftvertermékhez kapcsolódik, amely a memóriában futó adatbázis-kezelés révén forradalmian gyors és hatékony üzleti alkalmazások lehetőségét teremti meg, akár hatalmas adatmennyiség (Big Data) esetén is.

 „Az informatika közismerten gyorsan fejlődő, folyamatos innovációt és tanulást igénylő iparág, amelyben nekünk szolgáltatóknak kell és lehet élen járni. Büszkék vagyunk az újabb elismerésre, amely alátámasztja, hogy világszintű összehasonlításban is gyorsan tudjuk beépíteni az innovációs eredményeket a tudásunkba. Ez biztonságot és a fejlődés lehetőségét jelenti az ügyfeleinknek, és számunkra is kiváló megerősítés.”- nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic Zrt. igazgatósági tagja az SAP HANA szolgáltatói minősítés elnyerése kapcsán.

Az említett audit alapján a HostLogic ismét megkapta az immár 12 éve őrzött és a régióban egyedüli „Advanced Hosting Provider” címet is, amely a legmagasabb szintű SAP tanúsítványnak számít, így a magyar cég újra Közép-Kelet-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting-szolgáltatójának bizonyult. Az audit számszerűen is alátámasztotta, hogy a cég hosting szolgáltatásának minősége, széleskörűsége, munkatársainak technikai és szakmai felkészültsége az európai átlag feletti, ugyanakkor a HostLogic által kínált árak minden országban versenyképesek.

A közép-kelet-európai régió piacvezető SAP hosting-partnerének számító HostLogic ma már 50 ügyfelének 9 országban, többek között Franciaországban, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában és Törökországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazás-szolgáltatóként. A cég árbevételének jelenleg több mint 45 százaléka származik hosting jellegű tevékenységből, s ez az arány évről évre bővül. Mindez arra vezethető vissza, hogy a vállalatoknak egyre magasabb színvonalú IT-infrastruktúrára van szükségük, kiemelten fontosnak tartják a magas működési biztonságot, a szolgáltatott alkalmazások rugalmasságát, egyszerű bővíthetőségét és a gyors használatba vételt. Ezeket a képességeket az igény szerinti bérelhetőség és a magas színvonalú szakértői támogatás is erősíti.

A HostLogic szakértői úgy látják, a hoszting szolgáltatási képességek ma különösen keresettek az exportorientált gép- és alkatrész-gyártó hazai iparvállalatok, az élelmiszer- és feldolgozó ipar nemzetközi szereplői, illetve a kis és nagykereskedelmi hálózatok körében. Ma már a szoftver generációs váltás előtt álló iparágakban is – mint például az egészségügy, a közigazgatás és egyéb közszolgáltatók – egyre nagyobb az érdeklődés a hosztolt vagy bérelt forma iránt.

A HostLogic-ról:

A HostLogic a 80-as évek végétől van jelen az SAP hazai és nemzetközi piacán; a középvállalatok számára kidolgozott, átfogó SAP Business All-in-One üzleti megoldást, és a kis cégek igényeire szabott SAP Business One eszközt is kínálja a regionális piacon. A HostLogic amerikai együttműködéssel 1999-ben indította el alkalmazás-szolgáltatási és hosting üzletágát; 2006 óta folyamatosan az SAP Gold fokozatú partnere. Hosting szolgáltatásaival 2002-ben Közép-Kelet-Európában elsőként, egész Európában nyolcadikként nyerte el az SAP „Advanced” fokozatú partneri minősítését. Ugyanebben az évben a cég a Deloitte&Touche IT Fast 50 elnevezésű közép-kelet-európai ranglistáján a második helyet foglalta el. 2003 és 2014 között a HostLogic minden évben díjat nyert, mint a legtöbb új magyarországi SAP-bevezetést végző partner. Széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdájával kifejlesztette saját SAP szoftveralapú üzleti megoldásait, melyeknek ERP, HR, CRM és BI tartalmát a középvállalatok igényeire szabta. A HostLogic szolgáltatásait számos külföldi, elsősorban nyugat-európai cég is igénybe veszi.

A HostLogic jelenleg 9 európai országban – beleértve hazánkat is – van jelen, ugyanakkor ügyfelei között továbbra is a magyarországi középvállalatok dominálnak.

www.hostlogic.hu

 

Sajtóközlemény

Leave a Reply