Az SAP immár nyolc éve jegyzi a hazai vállalatot legkiválóbb partnerei között.

By 2010, December 9Hírek

Közép-Kelet Európa piacvezető SAP hosting-partnere a magyar HostLogic ma már 43 ügyfélnek 9 országban, többek között Szlovákiában, Csehországban, Törökországban, Ukrajnában és Görögországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazás-szolgáltatóként. Világszínvonalú teljesítményét az SAP idén is a legmagasabb szintű tanúsítvány odaítélésével ismerte el.

Budapest, 2010. november .- Az SAP napokban lezárult minőségi auditja szerint a HostLogic Kft. bizonyult Közép-Kelet Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting-szolgáltatójának. Az átvilágítást kétévente ismétlődően végzi el a világ vezető üzleti szoftvergyártója szakodosott partnereinél. Az idei forduló során továbbra is a HostLogic kapta a régióban az egyetlen Advanced Hosting Provider címet. Az audit eredménye konkrét mérőszámokkal is megerősítette, hogy a cég hosting szolgáltatása színvonalát tekintve az európai átlag felett áll, ugyanakkor árak tekintetében minden országban versenyképes.

„Megoldásaink rendkívül magas színvonalát a piac is folyamatosan elismeri: ma már a kis- és középvállalatok mellett a nemzetközi nagyvállalatok is bizalommal fordulnak hozzánk.”- nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic Kft. ügyvezetője.

A HostLogic 2002 óta folyamatosan minősített hosting-partnere az SAP-nak, az Advanced fokozat az átlagon felüli minőség jelzése, vagyis a cég nem csupán hazánkban, de az egész régióban a legrégebbi és legtapasztaltabb specialista.

A HostLogic árbevételének ma már több mint 35 százaléka származik hosting jellegű tevékenységből, az arány pedig évről évre intenzíven növekszik. Ennek hátterében elsősorban az áll, hogy a vállalatok egyre komolyabb színvonalú IT-infrastruktúrát igényelnek, kiemelten fontos számukra a magas működési biztonság, a szolgáltatott alkalmazások rugalmassága, könnyű bővíthetősége és a gyors használatba vétel előnyei. Ezeket a képességeket az igény szerinti bérelhetőség és a magas színvonalú szakértői támogatás is erősíti.

A cég tapasztalatai alapján a hoszting szolgáltatási képességek ma különösen kedveltek az export orientált gép és alkatrész gyártó hazai iparvállalatok, az élelmiszer és feldolgozó ipar nemzetközi szereplői illetve a kis és nagykereskedelmi hálózatok körében. Ma már a hosztolt vagy bérelt forma iránt egyre bővülő az érdeklődés a szoftver generációs váltás előtt álló szektorokban is, mint az egészségügy, a közigazgatás és egyéb közszolgáltatók.

Leave a Reply