Fárizs Péter

Igazgatósági tag, cégvezető – EU East Régió

Karrierje kezdetén Fárizs Péter a világ legnagyobb autóbusz gyárában dolgozott szervező elemző közgazdászként. Ezután az SAP konzultáció területén vett részt számos közép- és Fortune100 nemzetközi nagyvállalati projektben. Több mint tíz éves projekt vezetői és szenior SAP-tanácsadói múltjával, hat éves észak-amerikai és nyugat-európai nagyvállalatoknál szerzett üzleti tapasztalatainak birtokában csatlakozott a Techwave Hungary elődjéhez, a HostLogic Hungary-hoz. Mint ügyvezető a cég értékesítési, projekt megvalósítási és vevőszolgálati tevékenységeit koordinálta. 2006 óta, az igazgatóság tagjaként ő a cég kelet-európai operációjának vezetője. Péter okleveles közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Szilvássy Adrienn

Szilvássy Adrienn

CFO – EU East Régió

Több évet töltött vezetőként különböző iparági területeken működő multinacionális cégeknél. Ezen évek során alapos áttekintést és gyakorlati tapasztalatot szerzett a pénzügyi, a számviteli és kontrolling területeken. Részt vett nemzetközi cégeknél belső kontrolling rendszer kiépítésében, valamint a USGAAP szabályoknak megfelelő rendszer kialakításában és működtetésében. Adrienn okleveles közgazdászként végzett a Szent István Egyetem Gazdasági karán.

Mészáros Ákos

Customer Service igazgató – EU East Régió

Mészáros Ákos tíz éves szoftverfejlesztői és IT projekt menedzseri tapasztalatszerzés után, 2000–ben csatlakozott a Techwave Hungary Zrt elődjéhez, a HostLogic Zrt-hez. Részt vett a CRM üzletág kialakításában és annak értékesítési folyamataiban, 2003-tól pedig az akkor felálló professzionális ügyfélszolgálat kiépítési és irányítási feladatait látta el. 2007 óta szolgáltatási igazgatóként dolgozik és az SAP üzemeltetés és alkalmazás támogatás területét vezeti. Ákos okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Dr. Molnár Attila

Business Development igazgató – EU East Régió

Attila a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Passau-i egyetemen végzett szakközgazdászként, szakterülete a vállalatirányítás. 2002 óta a Szent István Egyetem Információgazdálkodási Tanszékének oktatója. 2015-ben közgazdász doktori címet szerzett, kutatási területe az „Információgazdálkodás vállalatirányításban betöltött szerepe”. Attila a 2000-s évek elején csatlakozott a Techwave Hungary Zrt-hez. Kezdetben a vállalat értékesítési és marketing tevékenységéért felelős vezetőjeként dolgozott, később a Techwave Hungary Zrt. New Business üzletágának igazgatója lett. Az Attila által vezetett üzletág jelenleg az SAP ERP rendszereivel, többek között a legújabb SAP S/4 HANA rendszerrel, digitális marketing, sales és service rendszerekkel, analitikai és IoT megoldásokkal, illetve prémium cloud szolgáltatásokkal foglalkozik.

Giczi Balázs

Business Solutions igazgató – Budapest RDC

Több mint 10 éves SAP üzleti intelligencia tanácsadási tapasztalatával részt vett a Techwave Hungary Zrt. Analytics üzletágának kialakításában. Jelenleg a magyarországi operáció SAP BI projekt leszállítási feladatait felügyeli, valamint a cégcsoport európai regionális leszállítási központjában (RDC-EU – Regional Delivery Center) vezeti a különböző üzleti alkalmazások fejlesztését. Balázs okleveles mérnök informatikusként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Lesti Gábor

CIO – Budapest RDC

Több éves gyógyszeripari informatikai tapasztalattal a háta mögött 2000-ben érkezett a Techwave Hungary Zrt-hez, mint hálózat biztonsági szakember. Akkori feladata a cég nemzetközi SAP informatikai kiszolgáló központjának kialakítása volt. Az SAP technikai tanácsadó képesítés megszerzése után, rövidesen vezetői pozíciót kapott. 2013-tól ő a cég informatikai igazgatója. Jelenleg az Ügyfelek hoszting és a cég saját informatikai infrastruktúrájának felügyelete és továbbfejlesztése mellett, az európai informatikai bevezetéseket támogató központ (RDC-EU) HANA és egyéb Cloud megoldásokért felelős vezetője.