Élre törne a HostLogic

By 2000, December 5Hírek

Egymilliárd forintos teljesítményt produkálhat jövőre a hazai alkalmazás-szolgáltatás – a HostLogic ennek harminc százalékát szeretné megszerezni. Az internet-piac legdinamikusabb növekedő szegmense, a hazai alkalmazás-szolgáltatás (ASP) jövőre egymilliárd forintos teljesítményt produkálhat, amelyből a HostLogic Magyarország Kft.

30 százalékos részesedést megszerezve kíván piacvezetővé válni – nyilatkozta Fárizs Péter a társaság ügyvezető igazgatója.

Elmondta: az alkalmazás-szolgáltatás olyan integrált vállalatirányítási rendszer, amely a cégek magas szintű informatikai hátteret igénylő feladatait látja el a világhálón keresztül.

– A szolgáltatásban leginkább érdekelt kis- és középvállalkozások az új technológiát az ASP-szolgáltatóktól bérlik, ezzel mérsékelve a cégek információ-technológiai részlegeinek működési és fenntartási költségeit – mutatott rá Fárizs. Hozzátette: a három évre szóló szerződések keretében a felhasználók havonta 100-450 eurót fizetnek az igénybevett szolgáltatói csomagoktól függően.

Leave a Reply