Az SAP rendszer megvásárlásának alapesete, amikor a vállalat saját forrásaiból finanszírozza a hardvert, szoftvert, valamint a bevezetéshez és működtetéshez szükséges szakértelmet. Ennek árát számtalan dolog befolyásolja, de mindenképp többmilliós egyszeri kiadásról van szó, amelyet az üzemeltetés folyamatos havi díja követ. Ennél ma már csak kedvezőbb megoldások vannak, válassza akár az Uniós pályázat, az SAP finanszírozás, vagy a bérleti konstrukció lehetőségét.

Az egyes finanszírozási megoldások egymással kombinálhatóak is!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére az Ön számára elérhető legmegfelelőbb konstrukció kidolgozásában.

Uniós informatikai pályázat

A mai uniós pályázati lehetőségek utófinanszírozott konstrukcióban a beruházás 50 százalékát is támogathatják, háromtól húszmillió forintig terjedő összegben. A pályázaton való indulásnak vannak feltételei, de ezeket minden átlagos, jól működő vállalkozás teljesíti, illetve teljesíteni tudja. A Techwave Hungary a pályázatírás és ügyintézés fix költségét ügyfeleitől átvállalja.

Hitel – SAP-Financing

A pénzintézetek jellemzően nem adnak kölcsönt szoftverre, hiszen nem áll mögötte materiális fedezet. Az SAP a közelmúlttól hazánkban is elérhetővé tette SAP Financing nevű szolgáltatását. A biztosított hitelkonstrukció fedezet és önrész nélkül, akár hét éves futamidőre meghitelezi a rendszer bevezetésének árát.

A kölcsön fedezi a szoftver és hardver költségét, a tanácsadás, implementáció díját és a különböző belső költségeket (oktatás stb.) is. A hitelnyújtást, mint bármely más esetben, bonitásvizsgálat előzi meg, és a hitel feltételei ennek eredménye alapján változnak, de általánosságban elmondható, hogy a megoldás a vállalkozások körében igen népszerűvé vált.

Cridits

Bérleti konstrukció

Beruházás-könnyítő, vagy helyettesítő lehetőség, hogy nem kell megvásárolnia a szükséges eszközöket, hanem szolgáltatás formájában bérelni is lehet az SAP alkalmazást. Ekkor nincs több milliós induló kiadás, a vállalat egy rövid egyeztetési, bevezetési periódust követően a szoftvert, és minden egyéb, a használathoz szükséges komponenst − beleértve a szakértelmet is − megkap egy állandó havi díj fejében.

Az aktuális pályázatokról további információ itt található.

Renting option

Ha szeretne személyre szabott tájékoztatást az Ön finanszírozási lehetőségeiről,