Szoftver értékesítés

Szoftver licenc értékesítés

A Techwave Hungary 2004 óta az SAP aranyfokozatú partnere, és azóta minden évben első helyen végzett értékesített licencek, illetve megszerzett új ügyfelek száma tekintetében.

A Techwave Hungary szolgáltatásának egyik legfontosabb eleme a szolgáltatott szoftver, mely magában foglalja az üzleti alkalmazást, az adatbázisszoftvert és amennyiben igényelt, úgy a szükséges hardverinfrastruktúra szoftvereit is.

A Techwave Hungary stratégiája szerint az alkalmazás-szolgáltatás kizárólag a legmagasabb minőségű, az ügyfelek számára maximális biztonságot és felhasználási komfortot nyújtó alkalmazások mellett képviselhető.

Ennek megfelelően a Techwave Hungary a piac legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező szoftver szállítóinak megoldásait ajánlja ügyfeleinek és használja ezeket saját infrastruktúrájához is, így az SAP-t üzleti alkalmazásként, az IBM DB2-t adatbázis-kezelőként és a Microsoftot operációs rendszerként.

ÚJ követelmény 2012-ben! a Techwave Hungary elsők között sikeresen teljesítette az “SAP Partner Center of Expertise” PCoE minősítési auditot. Ennek az SAP által kidolgozott új minősítési rendszernek az a lényege, hogy az SAP termékeket csak olyan vállalatok képviselhessék, melyek garantáltan képesek a rendszerek támogatását magas szintűen végezni.

Alkalmazás tanácsadás

Alkalmazás tanácsadás

Szeretné meglévő SAP rendszerét hatékonyabban használni?

Szeretné rendszerének képességeit a lehető legnagyobb mértékben kiaknázni?

Megbízható, tapasztalt tanácsadókat keres SAP rendszere bevezetéséhez?

Azon vállalatok jelentős többsége, amelyek SAP rendszereket működtetnek ma csak kis mértékben használják ki a SAP rendszerben rejlő képességeket. A legtöbb vállalat által használt SAP R/3-as rendszer funkcionalitásai messze többre képesek, mint amennyit ebből a vállalatok élveznek.
Tanácsadási szolgáltatásaink a SAP komponensek világában jelentős előnyhöz juttatják ügyfeleinket, mivel vállalatunk nem csupán ezek bevezetésével hanem üzemeltetésével és SAP alapú iparági megoldások kialakításával is foglalkozik. Ez a széles körű szolgáltatási portfolió csak olyan ismeretek, képességek mentén működtethető, amelyek kiemelik vállalatunkat a hasonló tevékenységet végző partnerek közül. Ügyfeleink nem csupán a legalapvetőbb funkcionalitásokat tudják alkalmazni ha minket választanak, hanem akár átfogó, több komponensen átnyúló üzleti folyamatokat is menedzselhetnek SAP licenceik birtokában. A SAP komponensek legújabb generációját meghatározó NetWeaver technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a lokális belső folyamat támogatásokon túl egyre nagyobb mértékben használhassák ki a kollaboratív együttműködésből nyerhető előnyöket a vállalat növekedése, fejlődése érdekében.
Ma már nem utópia, hogy a működő R/3, CRM, SRM, BI stb. komponensek valamint speciális egyedi alkalmazások vállalaton belül és kívül összekapcsolhatók legyenek átfogó folyamatokba, s azokat akár valós idejű módon monitorozhassuk. Működő referenciáink sokasága bizonyítja, hogy üzleti folyamatorientált megközelítésünk, s tanácsadóink széles körű ismeretei olyan lehetőségeket nyújtanak ügyfeleink számára, melyek piaci előny formájában térülnek meg.
Vállalatunk innovatív tevékenysége révén élen jár az új technológiák megismerésében és a lehető leghamarabb történő alkalmazásba vételében. Ennek révén ma már olyan ügyfeleink vannak, akik nemzetközi környezetben, különböző SAP komponensekből épített integrált üzleti megoldásokat használnak.

Szolgáltatásaink között olyan különleges tanácsadási szolgáltatások is megtalálhatóak, mint például:

  • mobil technológiák beépítése a vállalti folyamatokba,
  • emberi erőforrások menedzselésének speciális területei, mint pl. a kiválasztás, toborzás, szervezetmenedzsment,
  • Üzleti Intelligencia (Business Intelligence)
  • Üzleti Folyamat Menedzsment (Business Process Management).

Azon vállalatok, melyek elégedetlenek a jelentős költségekkel megvalósított SAP rendszerek kihasználtságával, vagy azok, melyek stratégiai céljaikat a már megvásárolt licenceik hatékonyabb kihasználásával tervezik támogatni, biztos értéket találnak szolgáltatásainkban. De természetesen ezen referenciákkal igazolt kompetenciáink azon ügyfelek számára is rendelkezésre állnak, akik most tervezik alkalmazási rendszerük kialakítását.

Megoldás bevezetés

Megoldás bevezetés

Speciális üzleti tevékenységei miatt úgy gondolja, hogy nem lehet úgynevezett “csomagszoftvereket” alkalmazni üzleti  folyamatainak támogatására? Téved! Az SAP rendszerei és komponensei ma már szinte a világ összes jelentős iparágában bizonyították, hogy nincs olyan lehetetlennek tűnő működési modell, amelyet megfelelő szakértelemmel ne lehetne támogatni SAP rendszerekre építve. Természetesen kell hozzá az a tapasztalat és szaktudás, melyet munkatársaink halmoztak fel az alkalmazási rendszerek elmúlt több, mint 20 éves fejlődése során.

Megoldás bevezetési szolgáltatásainkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akik szeretik ismerni a lehetőségeiket döntéseik során és hisznek abban, hogy ha a világon közel 50.000 vállalat használja elégedetten az SAP termékeit, s hogy ha több, mint 100 elégedett ügyfél veszi igénybe nap mint nap a Techwave Hungary szolgáltatásait, akkor számukra is  „nyerő párost” jelenthet a Techwave Hungary széleskörű tapasztalata és az SAP márka.

smart enterprise hungaryEgyedi bevezetési szolgáltatásunk során szinte napok alatt megismerkedünk az Önök folyamataival, és tükröt tartunk Önök elé, hogy önmagukat is jobban megismerve közös erővel egy hatékonyabb és stratégiailag megalapozott működési modellt, s annak támogatását biztosító alkalmazási rendszerkörnyezetet hozzunk létre.

Munkatársaink nem csupán az SAP komponensek működésének és beállításainak szakértői, de kiemelkedő folyamat és rendszerszervezési ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, mivel jelentős többségük nem informatikai, hanem közgazdasági, műszaki végzettségű szakember.

Az egyedi bevezetések különleges területe a rendszerintegráció, melynek során SAP és nem SAP rendszerek egymáshoz kapcsolódó információcseréjét, bonyolult összetett folyamatokat kell támogatni.

Nagy tapasztalatú informatikusaink a SAP NetWeaver kiemelkedő ismerete mellett jelentős tapasztalatokkal bírnak a legismertebb szoftverek, adatbázis kezelők, valamint a műszaki technológiák vonatkozásában.

Prémium bevezetési szolgáltatásunk keretében olyan üzleti alkalmazást kínálunk vállalata számára, amely egy 30-40%-ban előkonfigurált megoldás, és tartalmazza a legjobb iparági gyakorlatnak megfelelő üzleti folyamatokat. Ezzel Ön időt és költséget takaríthat meg cége számára.

Standard bevezetési szolgáltatásunk keretében olyan üzleti alkalmazást kínálunk vállalata számára, amely egy 50-70%-ban előkonfigurált megoldás, és tartalmazza a legjobb iparági gyakorlatnak megfelelő üzleti folyamatokat. Ezzel Ön időt és költséget takaríthat meg cége számára.

Ha felkeltettük érdeklődését,