MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA –
Vállalkozz Digitálisan!

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében, európai uniós támogatás segítségével megvalósuló GINOP-3.2.1-15-2015-00001 számú projekt fő célja a a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése legújabb fejlesztésű informatikai eszközökkel, módszerekkel, szoftverekkel.

A programban a Techwave Hungary Zrt. minősített szállítóként vesz részt. A program keretében elérhető kedvezményes termékeink és szolgáltatásaink:

SAP Business One Professional licence

Kedvezmény mértéke: 10%

Termék leírása:

Az SAP® Business One megfizethető, könnyen telepíthető és átfogó vállalatirányítási megoldást kínál. A kifejezetten kis- és középvállalatok számára kifejlesztett csomag biztosítja a cég fejlődését, hozzájárul a jövedelmezőségi mutatók javításához, megkönnyíti az ellenőrzést és automatizálja cége üzleti folyamatait. Ez az átfogó üzleti megoldás már tartalmazza az összes olyan magfunkciót, amely fejlődő vállalatának vezetéséhez elengedhetetlen, köztük az adminisztrációs, könyvelési, banki, értékesítési, beszerzési, ügyfélkezelési, készletvezetési, gyártási, számviteli és beszámolókészítési tevékenységeket. Az információfeldolgozást egyaránt hatékonyabbá teszi a vezetőség és a beosztottak számára is, akik ennek segítségével biztosabb alapon tudnak üzleti döntéseket hozni. A tulajdonosok és a vezetők egyetlen rendszerben igény szerint bármikor teljes körű és átlátható képet kaphatnak a legfontosabb és legfrissebb üzleti információkról az egész szervezetre nézve.

A termék/szolgáltatás hasznosítási területe: üzleti szoftver (ERP)

A termék/szolgáltatás célcsoportja cégméret szerint: Mikro-, kis- és középvállalkozások

Termékfelelős: Zoltai Zoltán

Termékreferenciák:

  • Izotóp Intézet Kft.
  • Planning & Trading Kft.
  • Unifilter Szűréstechnika Kft.

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!

Ha szeretne SAP rendszerre részletes, díjmentes ajánlatot kérni, amelyet a pályázatban felhasználhat, 

Lépjen velünk kapcsolatba