Partnereink

A Techwave Hungary szolgáltatásai magas színvonalát professzionális csapatok bevonásával biztosítja, partnerei mind elismert szakembergárdával rendelkeznek, és saját területükön meghatározó piaci szereplők.

SAP

Az SAP 30 éve van jelen az üzletviteli megoldások területén. Napjainkban 12 millió felhasználót és több mint 25 ágazati megoldást mondhat magáénak világszerte. Jelenleg 120 ország, mintegy 88.700 telepített példányt futtat az SAP szoftvereiből. Az SAP Hungary Kft. csaknem másfél évtizedes magyarországi működése alatt a nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítójává vált. Tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Techwave Hungary az SAP hivatalos megoldásszállítója.
www.sap.com

IBM

Az IBM a világ legnagyobb informatikai vállalata, már 80 éve segíti a vállalkozások továbbfejlődését. Az IBM Magyarország Kft. az IBM teljes portfolióját forgalmazza Magyarországon: a nagyszámítógépektől az informatikai szolgáltatások teljes választékáig, amely az informatikai megoldás megtervezésétől kezdve a megvalósításon és a leszállításon át a felügyeletig tart. A Techwave Hungary az IBM szerződéses partnere.
www.ibm.com

IBM

Microsoft

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A Techwave Hungary 2001 óta ‘Microsoft Certified Partner’ minősítéssel rendelkezik.
www.microsoft.com

Microsoft

Invitel – Euroweb

A legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozó Euroweb Zrt-t 2006 májusában az Invitel Távközlési Rt. vásárolta fel, összeolvasztva ezáltal az Euroweb innovatív termékfejlesztéseit az Invitel meglévő, erős termékpalettájával.

A cég az internet és az IP- technológia minden területén, folyamatosan a legújabb technológiára alapozva, korszerű eszközrendszert biztosít ügyfeleinek. Szolgáltatásaival mind az adatközponti elhelyezés, mind az internetes privát hálózat (VPN) tekintetében a legfejlettebb technológiai szintet képviselik Európában.
http://english.invitel.hu

invitel