SAP csúcsfelhasználó lesz az ABO Csoport

By 2007, September 26Hírek

Az ABO Csoport, kinőve régi vállalatirányítási rendszerét, az SAP megoldásait választotta üzleti folyamatainak korszerűsítésére. Amikor a teljes beruházás elkészül, Magyarország egyik legjelentősebb SAP felhasználójává válik az ABO.

A hazai alapítású élelmiszeripari vállalatcsoport, az ABO Csoport arra a fejlettségi szintre jutott a közelmúltban, hogy üzleti-termelési tevékenységeinek összehangolásához, a cégcsoport vállalatainak egységéhez mindenképpen új, korszerűbb vállalatirányítási rendszer bevezetése vált szükségessé. A vállalat a jelentős iparági tapasztalatokkal rendelkező HostLogic Kft. élelmiszeripari megoldása mellett döntött, amely az SAP ERP szoftverre épülő All-in-One termék.

Az új informatikai háttér a cégcsoport számára olyan lehetőségeket is megnyit, amelyekre a korábbi informatikai rendszer mellett gondolni sem lehetett. Az értékesítés, az ügyfelek pontos szegmentációja, a munkafolyamatok gondos adminisztrációja, ellenőrizhetősége, a minden korábbinál precízebb anyag- és raktárgazdálkodás a cég piaci működését is tovább javítja, amely a partnerek és ügyfelek tevékenységére is kedvező hatással lesz – jelentette ki a Napi Informatikának Józsa István, az ABO bevezetésért felelős vezérigazgatója.

A cikk itt folytatódik

Napi Informatika, 2007.szeptember (5.oldal)

Leave a Reply