SAP Business One - a piacvezető integrált vállalatirányítási rendszer, mely lefedi a társaság minden üzleti folyamatát, és mindig naprakész.

Unja már, hogy sosem lesz vége a programfejlesztéseknek?
Szeretne rendet és átláthatóságot az üzleti folyamataiban?
Szeretne a piaci élvonalba kerülni a piacvezető üzleti szoftver segítségével?

 • Kis- és közepes vállalatok menedzserei, akik szeretnék ellenőrizhető módon átadni feladataikat, előszeretettel választják az SAP Business One szoftvert, mely átlátható, és mindig naprakész nyilvántartásokat tartalmaz a készletekről, a cég pénzügyi helyzetéről, és az ügyfelekkel kapcsolatos minden adatról.
 • A pontos költségkalkulációk segítségével olyan termékportfólió kialakítása válik lehetővé, amely számolható és értékelhető fedezetet biztosít, és a legjövedelmezőbb profitabilitást garantálja
 • Az adatok bármikor, bárhonnan naprakészen hozzáférhetőek a döntésekhez és a vállalat működtetéséhez. Az ingyenes iPhone/iPad alkalmazással a menedzserek távolról is teljes betekintést nyerhetnek a vállalat működésébe; ugyanígy az üzletkötők is hozzáférnek a vevőiket és a raktárkészleteket érintő létfontosságú adatokhoz.
 • Megoldott a valós idejű kommunikáció a telephelyek között, sőt a nemzetközi leányvállalatok között is – a szoftver a legtöbb európai nyelvet támogatja.
 • A rendszer működését rugalmasan lehet a felhasználók illetve a vállalat különleges igényeihez alakítani legtöbbször programozás nélkül is, illetve igény szerint speciális kiegészítő modulokat lehet hozzá fejleszteni, vagy válogatni a meglevők közül.
 • Fontos, hogy a szoftver zárt kódú, tehát az eredeti szoftverkódot nem lehet megváltoztatni, hanem csak hozzáírni. Ezért az SAP Business One rendkívül stabil, megbízható ERP rendszer.
 • Több mint 50 SAP Business One bevezetést végeztek tanácsadóink az elmúlt 10 évben a legkülönbözőbb profilú kereskedő, szolgáltató, építőipari és gyártó vállalkozásoknál.
 • Az SAP nemzetközileg a legelterjedtebben használt, piacvezető integrált rendszer, ami 10 év múlva is jelen lesz. Nincs többé kiszolgáltatottság 1-2 fejlesztőnek.
 • Használata önmagában növeli bármely vállalkozás iránti bizalmat, illetve a cég üzleti értékét, amennyiben eladásra kerülne sor.
 • Mindez egyedülálló ár/érték aránnyal párosul. Magyarul: a tudásához képest egyáltalán nem drága és pályázni is lehet rá. A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című informatikai pályázat 2017.03.08-tól beadható!

Kiegészítő megoldások az SAP Business One rendszerhez

A Techwave Hungary SAP Business One bevezetései során, ügyfelei igényei alapján az alábbi kiegészítő megoldásokat fejlesztette ki. Ezen Add-On megoldások az SAP fejlesztőeszközével az SDK-val (Software Development Kit) készültek, így teljes mértékben integráltan működnek mind a megjelenítés, mind a funkcionalitás tekintetében.

Naprakész helyett PERCREKÉSZ lehet vállalkozása üzleti adatait illetően SAP Business One ERP rendszer + SAP Business One Sales iPhone/iPad, Android mobil alkalmazással!

 • Szeretné megtekinteni a vevőjére vonatkozó MINDEN fontos adatot, mielőtt megérkezik hozzá?
 • Szeretné felhívni bármelyik üzleti partnerét az egységes vállalati partnertörzsből, vagy éppen egy gombnyomással e-mailt írni számára?
 • Ugye, Ön is szeretne tárgyalás közben teljesen kompetensnek mutatkozni partnere számára?
 • Mennyit is vásárolt eddig partnere és milyen nyitott üzleti lehetőségek vannak?
 • Szeretné látni a cikktörzsét árakkal és készletekkel együtt?
 • Szeretné tudni nyaralás közben is, mennyi az aktuális havi árbevétele, az árrése cikkcsoportonként, raktárkészlete, aktuális kintlévősége, csupán mobiljára pillantva?

Ügyfél vélemények:

„Az SAP Business One minden elvárásunknak tökéletesen megfelel, mert képes a határokon átnyúló vállalkozásunkat egységes adatbázissal és üzleti folyamatokkal támogatni. Az új vállalatirányítási rendszerünk határozottan hozzájárult ahhoz, hogy a beszűkült piaci lehetőségek közepette is megálljuk helyünket vevőink teljes megelégedettségére.”

Strider Mihály, ügyvezető igazgató, LUBRICANTS HUNGARY KFT.

„Ez a rendszer A-tól Z-ig tartalmazza mindazt a funkcionalitást, amire egy kereskedő cégnek szüksége lehet, telepítés után gyakorlatilag azonnal használható. Ezáltal a bevezetés gyorsabb, zökkenőmentes, a beruházás pénzügyi oldala pedig jobban tervezhető lesz. Ezzel együtt az SAP Business One a testre szabásnak is tág teret enged. Egyrészt iparági és egyedi igényeket lefedő fejlesztésekkel, beépülő szoftvermodulokkal egészíthető ki. Másrészt a felhasználó számos beállítást önállóan is elvégezhet, például mezők, táblák, lekérdezések definiálásával szorosabban is igényeihez, folyamataihoz illesztheti a rendszert. Ez azt jelenti, hogy az átlagos informatikai jártasságot kicsit meghaladó szinten álló felhasználó a napi igények változásának megfelelően önállóan is módosíthatja az SAP Business One beállításait, nem kell minden alkalommal tanácsadót hívnia.“

Pető György, gazdasági igazgató, Registrant Kolorit Kft.

A rendezvény megnevezése Dátum Célcsoport
Korszerű vállaltirányítási megoldás KKV cégeknek – SAP Business One Hana 2021.02.10 Kereskedelem
SAP Business One bemutató  egy termelő cég részére 2021.02.10 Gyártás
SAP Business One bemutató  egy projekt alapon működő cég részére 2020.12.03 Projekt

Kérjen további információt vagy díjmentes bemutatónkat az alábbi linken: