SAP Business One BankCenter bővítmény

A BankCenter bővítmény lehetőséget nyújt felhasználóinak az ügyviteli rendszer és a banki terminál program közötti kapcsolat megvalósítására. Alkalmazásával a napi bankkivonatok, valamint az utalandó tételek kézi rögzítését felváltja az automatikus beolvasás.

Működése

  • Legyűjti az SAP Business One rendszerből, a különböző szűrési szempontoknak megfelelő, fizetendő számla tételeket, és ezeket az adatokat átadja a banki terminálnak.
  • Fogadja a banki termináltól érkező elektronikus számlakivonatokat.
  • Lehetőséget biztosít a fogadott számlakivonat feldolgozására, a pénzmozgások üzleti partnerhez, vagy főkönyvi számlához való rendelésével.
  • A BankCenterben feldolgozott kivonatokból banki be-, illetve kifizetési tételeket generál az SAP Business One rendszerben.
  • Alkalmas banki és pénztári tételek kézi rögzítésére is. Kontroll számok megadásával csökkenteni tudja a rögzítésből fakadó hibákat.

Tetszőleges devizanem és bank

A pénzmozgások tetszőleges pénzneműek lehetnek, kezeli a forintos illetve a devizás bankszámlákat is, valamit egyszerre több bank számlái kezelésére is lehetőséget biztosít.

Költséghatékony

Banki tranzakciós költség takarítható meg használatával, mert üzleti partnerenként egy banki tranzakcióba képes összevonni több számlához tartozó kifizetéseket.

Integrált

A BankCenter bővítmény (angolul: add-on) az SBO fejlesztő eszközének (SDK-Software Development Kit) segítségével készült és teljes integritást valósít meg az SBO termékkel.

Ha felkeltette érdeklődését az SAP Business One BankCenter bővítmény,