Sikeresebbé tesszük ügyfeleinket; rávilágítunk az alacsony hatékonysággal működő területekre és olyan új lehetőségeket mutatunk fel, melyeket valódi, kézzel fogható versenyelőnnyé változtatunk sokoldalú SMART megoldásainkkal.

Széleskörű projekttapasztalatunk az SAP termékcsoport minden elemére kiterjed. Ennek alapján átfogó SMARTalkalmazáscsomagokat fejlesztettünk ki azon kis- és középvállalatok számára, akik a nagyvállalatokéhoz hasonló komplex informatikai rendszert szeretnének. Filozófiánk és elsődleges célunk, hogy mérettől függetlenül ügyfeleink üzletmenetét minden területen hatékonyabbá tegyük.

Mindez gyorsabban és alacsonyabb költséggel bevezethető SAP Business All-in-One rendszert jelent !

Ha szeretne árajánlatot kapni SAP bevezetésre, 

A saját fejlesztésű SMART komplett vállalatirányítási megoldásokkal egy olyan eszközt adunk ügyfeleink kezébe, amellyel optimalizálhatják a teljes vállalat működését, infrastruktúráját és erőforrásait, valamint a legjobb gyakorlatot kiterjeszthetik a teljes értékláncra. 

A SMART Megoldások a következő csomagokból állnak:

SAP Solutions

SMART megoldások – amelyek bármilyen kombinációban igénybe vehetők és bevezethetőek – a különböző funkcionális területekre szállítanak üzleti informatikai megoldásokat.
SMART megoldásainkban 
a legmagasabb szintű Enterprise technológiát alkalmazzuk, ezáltal minden területen a leghatékonyabb működést biztosítjuk az Ön vállalata számára.

Milyen előnyei vannak a Techwave Hungary által kínált SMART megoldásoknak?

  • Optimalizálják üzletmenetét
  • Az üzletmenetben jelentkező kihívásokat lehetőségekké változtatják
  • Könnyedén testreszabhatóak
  • Egyszerűen kapcsolhatók más rendszerekhez
  • A Smart megoldások segítségével könnyedén együttműködhet partnereivel, ügyfeleivel, szállítóival
  • Gyorsan bevezethetőek
  • Egyszerűen kezelhetőek
  • Üzemeltetésük nem igényel külön informatikus csapatot
  • Rugalmas finanszírozási lehetőségekkel vehetők igénybe 

SMART megoldások az egyedi igények szerint teljes mértékben skálázhatóak, a felhasználók száma és az új funkcionalitások az üzlet növekedésével párhuzamosan bővíthetőek.

SMART komplett vállalatirányítási csomagjainkat az egyes iparágak specifikus gyakorlatai alapján alakítottuk ki.