SAP Szolgáltatások

Elszánt törekvésünk, hogy megismerjük ügyfeleink céljait és megoldást találjunk kihívásaikra. Szolgáltatásaink az SAP szoftverek minden életszakaszában, a tervezéstől a megvalósuláson át a mindennapi működésig bezárólag segítik Önt céljai megvalósításában.

Strategic consulting

Stratégiai tanácsadás

Segítséget nyújtunk az informatikai döntések előkészítésében, objektív információkkal és tanácsadással támogatjuk a közép és hosszú távú informatikai stratégia kialakításában, s igény esetén végigkövetjük Önnel azok megvalósulását.

Solution delivery

Megoldások bevezetése

Széleskörű iparági- és rendszerbevezetési tapasztalataink alapján segítünk kiválasztani az Ön vállalata számára legmegfelelőbb üzleti-informatikai megoldást, és mindezt az Ön számára optimális konstrukcióban bevezetjük.

Solution optimization

Megoldások optimalizálása

Bevezetett üzleti alkalmazások verziójának frissítésében, konszolidálásában, és roll-out-jában nyújtunk segítséget, mindezzel támogatva a rendszerek hatékonyabb és gyorsabb működését, valamint az Ön vállalatának optimális üzletmenetét.

Application service

Alkalmazások üzemeltetése

Informatikai alkalmazásának teljeskörű vagy részleges üzemeltetését vállaljuk, folyamatos- vagy akár átmeneti időtartamra. Szakértelmünknek és technológiánknak köszönhetően biztos működési környezetet teremtünk üzleti alkalmazása számára.

Application management

Alkalmazások menedzselése

Üzleti alkalmazásának működtetésével és karbantartásával kapcsolatos mindennemű feladatot átvállalunk teljeskörűen vagy részlegesen, biztosítva ezzel az Ön kulcsfon-tosságú alkalmazásának legmagasabb szintű működését és rendelkezésre állását.

Business Capability

Üzleti képesség szolgáltatások

A siker legfontosabb eleme az adott területre vonatkozó vízió, a megfelelő információk előállítása és ezek eredményes kezelése. Mindezt biztosítjuk Önnek széleskörű üzleti tapasztalataink és vezető technológiánk révén.