TECHWAVE CEO RAJ GUMMADAPU - TOP 50 TECH SERVICES CEO

By 2019, February 22Uncategorized

A Techwave vezérigazgatója, Raj Gummadapu 9. helyezett lett a 2019-es Top 50 Tech Services vezérigazgató választáson

A Szoftverjelentés weboldal kihirdette a 2019-es Top 50 Tech Services vezérigazgató névsorát, miután összegyűjtötte és kiértékelte több száz szoftver- és technológiai szolgáltatások területén tevékenykedő vezető és szakember jelentkezését.

Minden egyes jelöltről adatokat gyűjtöttek az integritás, az intelligencia, a hajtóerő, a vállalati kultúra és az operatív képességek tekintetében. A Szoftverjelentés munkatársai figyelembe vették az egyes vezérigazgatók egyedi erősségeit és a fejlesztendő képességeit érintő részletes minőségi visszajelzéseket is.

A feltörekvő növekedési kategóriában néhány vezérigazgató kiemelkedő vállalkozói képességekről, elkötelezettségről és vezetői készségekről tett tanúbizonyságot. Ezek közé tartozik Raj Gummadapu, a Techwave vezérigazgatója, aki a 2019-es Top 50 Tech Services vezérigazgató között a 9. helyet érdemelte ki.

Vezérigazgató

Raj Gummadapu 2009-ben csatlakozott a Techwave vállalathoz, mint operatív igazgató,majd 2017-ben a cég első számú vezetője lett. Korábban vezető globális tanácsadó cégekkel dolgozott, mint a Deloitte és a Bearing Point, valamint technológiai újításokkal foglalkozó közepes méretű és Fortune 100 vállalatokkal.

Top 50 Tech Services vezérigazgató 2019-ben

A jelentés a következő címen érhető el: Szoftverjelentés Top 50 Tech Services vezérigazgató

A Szoftverjelentésről

A Szoftverjelentés a piackutatás- és betekintés, az üzleti hírek, a befektetési tevékenység és a szoftver szektorhoz kapcsolódó vállalati akciók átfogó forrása. A New York City-ben székhellyel rendelkező céget szerkesztők, írók és média szakemberek tapasztalt csapata vezeti, akik jól ismerik a szoftvereket, valamint a különböző vállalatokat, vezetőket és befektetőket, akik az ágazatot alkotják.