Techwave Hungary (korábban Hostlogic) 18 éve kínál SAP alapú komplett üzleti megoldásokat stabil informatikai rendszerekkel, tanácsadással, rendszer-üzemeltetéssel és fejlesztéssel, rugalmas pénzügyi konstrukciókban.

Techwave Hungary Zrt. az első alkalmazás-szolgáltató Magyarországon, amely az SAP auditált partnereként vállalja integrált vállalatirányítási rendszerek és az ehhez kapcsolódó komplex informatikai környezet kialakítását és üzemeltetését.

A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

Techwave

A Techwave csoport első vállalatát 2004-ben alapították. A cégcsoport mára egy globális IT megoldás szállító és teljes körű (end-to-end) szolgáltató, amelynek központja az egyesült államokbeli Extonban található. Jelenleg több országban rendelkezik leszállítási kapacitással Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában, a közel-keleti térségben és Afrikában.

A cégcsoport dinamikusan bővíti területi elérhetőségeit, globális Delivery Centert épített ki az indiai Hyderabadban és a szolgáltatási adatközpontok számát is növeli kontinensenként. A Techwave szerepel az amerikai 500 leggyorsabban növekvő vállalat listáján, és az elmúlt 5 évben folyamatosan előkelő helyen szerepelt az 5000 leggyorsabban növekvő cég listáján.

A Techwave csoport nemzetközi tapasztalataival olyan területeken tudja erősíteni a HostLogic SAP technológián alapuló szolgáltatásait, mint például az Üzleti Intelligencia (Tervezés, vállalati teljesítmény mérés, prediktív analízis), Big Data és Internet of Things fejlesztések, Digitalizálás és yCommerce megoldások, Teszt automatizálás, Cloud infrastruktúra menedzsment, valamint a modern alkalmazásfejlesztés.

További információ a cégcsoportról: www.techwave.net

Techwave szolgáltatási potrtfólió

hostingpartnerkicsi

A Techwave Hungary (HostLogic) több európai SAP minősítéssel rendelkezik. Közép-Kelet Európában elsőként, Európában kilencedikként vált “„SAP Hosting Partner – Advanced” ezüst fokozatú partnerré.

Deloitte & Touche által végzett, 2002. októberében nyilvánosságra hozott felmérés alapján a Techwave Hungary (HostLogic) a „Fast 50″ elnevezésű közép-kelet-európai ranglistán a második helyet foglalta el az előző három év során elért növekedésével.

Techwave Hungary munkatársai jelentős hazai és nemzetközi SAP bevezetési projektekben vettek részt: többek közt Magyarországon a MOL és a MATÁV, Németországban a Deutsche Telecom, az Egyesült Államokban a Philip Morris Mexikóban a Procter & Gamble, az Egyesült Királyságban a BP Amoco és Svájcban az Autodesk cégeknél, Franciaországban a Schneider Electricnél és a Carrier csoportnál. E jelentős nemzetközi tapasztalatok tették lehetővé a magyarországi szolgáltatási portfolió megteremtését.

Techwave Hungary sikertörténetének titka a piac igényeinek, az ügyfelek elvárásainak pontos ismerete, a gyorsan fejlődő technológiák követése és az ezekre alapozott üzleti modelleket kiszolgáló rendszerek és konstrukciók kialakítása.

A cég növekvésének bázisát a szakembereinek tudására és tapasztalatára alapozott folyamatos fejlesztések és újítások biztosítják, amelyeket a gyorsuló információáramlás, valamint a tökéletes kiszolgálás igénye motivál minden nap.

Techwave Hungary termékeivel és szolgáltatásaival olyan üzleti megoldásokat kínál, melyek rugalmas növekedést, új piaci igényekhez igazodó, ezt mindenkor kiszolgálni képes informatikai alkalmazás hátteret biztosítanak ügyfeleinek.

Techwave Hungary tevékenysége mára a tanácsadástól, a rendszerüzemeltetésen át a vállalat üzleti folyamatait támogató teljes informatikai rendszerek fejlesztéséig, bevezetéséig, felügyeletéig; vagyis az alkalmazás-szolgáltatásig (ASP) terjed.