Munkatársaink

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünknél dolgozó munkatársak nemcsak magas szintű szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, de mindemellett olyan kreatívan gondolkodó szakemberek, akik szeretik a kihívást jelentő feladatokat és élvezik a folyamatosan megújuló technológiák megismerésének lehetőségét.

Ennek köszönhetően születnek a Techwave Hungary vezető üzleti megoldásai és ez a háttér biztosítja ügyfeleink számára szolgáltatásaink magas színvonalát.

Filozófiánk

Cégünk számára az itt dolgozó szakemberek jelentik a legfőbb értéket, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink számára kreatív és inspiráló munkakörnyezetet biztosítsunk.

Miért jó nálunk dolgozni?

Olyan munkát kínálunk kollégáink számára, amely többet jelent egy egyszerű állásnál. Munkatársaink nálunk élvezik a munkájukat, amely biztosítja számukra a változatosságot, a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét és a nagyszerű csapatot.

Ha Ön is szeretne ilyen környezetben dolgozni, jelentkezzen hozzánk!

Aktuális állásajánlataink

Amennyiben aktuális állásajánlataink között nem talált az Ön számára megfelelő állást, küldje el hozzánk önéletrajzát az allas@techwave.hu e-mail címre, hogy felkereshessük Önt a jövőben.